Actualiteiten

Nieuws
3 november 2023

Nieuwe loods 2024

Onze nieuwe loods is in aantocht! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onlangs de bouwvergunning hebben ontvangen voor een gloednieuwe geconditioneerde opslagfaciliteit, speciaal ontworpen voor biologische goederen. Met een oppervlakte van maar liefst 5000 vierkante meter zal deze loods ruimte bieden voor wel 11.000 palletplaatsen, waardoor we onze opslagcapaciteit aanzienlijk vergroten. Deze nieuwe faciliteit zal een cruciale rol spelen in het uitbreiden van onze dienstverlening en het voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige opslagmogelijkheden voor biologische...

Lees meer
5 maart 2019

Jonker & Schut kiest voor groene stroom

Het zal vanaf de grond niet veel mensen opvallen, maar het dak van Jonker & Schut aan de Harselaarseweg in Barneveld wordt sinds kort bedekt door 3.000 vierkante meter aan zonnepanelen. Het gaat om 2.000 zonnepanelen van Canadian Solar die ook bij weinig zonuren veel energie opleveren. 540.000 Wp (Wattpiek) om precies te zijn.
De zonnepanelen, die werden geplaatst door het eveneens Barneveldse Zonnepanelen op het dak B.V, hebben een gezamenlijke opbrengst van ongeveer 460.000 kWh per jaar.
Jonker &...

Lees meer

Bekijk onze diensten

Kom werken bij Jonker & Schut

Jonker & Schut maakt een snelle groei door. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Denk jij dat jij degene bent die we zoeken? Check dan onze vacatures!

Bekijk onze vacatures