Actualiteiten

16 mei 2023

Voedselveiligheid. Onze prioriteit

Samenwerken in deze snel veranderende wereld is essentieel. De focus ligt nadrukkelijk op efficiëntie, wat zeker belangrijk is. Maar wanneer je jezelf profileert als logistiek specialist in voedingsmiddelen is er één absolute winnaar op de prioriteitenlijst: KWALITEIT. Het vertrouwen in de veiligheid van voedingsmiddelen is in de periode 2021-2023 gedaald, zo blijkt uit onderzoek door de NVWA. De consument geeft aan er minder vertrouwen in te hebben dat voedingsmiddelen veiliger worden. Deze conclusie stemt tot nadenken. Hoe kunnen we met...

Lees meer
5 maart 2019

Jonker & Schut kiest voor groene stroom

Het zal vanaf de grond niet veel mensen opvallen, maar het dak van Jonker & Schut aan de Harselaarseweg in Barneveld wordt sinds kort bedekt door 3.000 vierkante meter aan zonnepanelen. Het gaat om 2.000 zonnepanelen van Canadian Solar die ook bij weinig zonuren veel energie opleveren. 540.000 Wp (Wattpiek) om precies te zijn.
De zonnepanelen, die werden geplaatst door het eveneens Barneveldse Zonnepanelen op het dak B.V, hebben een gezamenlijke opbrengst van ongeveer 460.000 kWh per jaar.
Jonker &...

Lees meer

Bekijk onze diensten

Kom werken bij Jonker & Schut

Jonker & Schut maakt een snelle groei door. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Denk jij dat jij degene bent die we zoeken? Check dan onze vacatures!

Bekijk onze vacatures