Kwaliteit

Kwaliteitseisen

De kwaliteit van onze dienstverlening is van groot belang. Binnen de toeleveringsketen zijn wij een extra kwaliteitscheck die toeziet op de staat van uw goederen en bijbehorende voedselveiligheid. Zowel voor de feed- als de foodindustrie bieden wij extra kwaliteitsborging.

Optimale voedselveiligheid

Voedselveiligheid is uiterst belangrijk voor Jonker & Schut. Onze systemen zijn ingericht voor het waarborgen van optimale voedsel- en voederveiligheid. Onze collega’s zijn opgeleid met kwaliteit hoog in het vaandel. 

Ons kwaliteits- en voedselveiligheidssysteem wordt jaarlijks gecontroleerd door klanten, overheden, certificerende instanties en interne audits. Daarnaast is het systeem GFSI geborgd onder de FSSC 22000. Onze diervoerderactiviteiten worden geborgd onder GMP+. Daarnaast beschikken wij ook over de religieuze certificeringen kosher en halal. Tevens zijn we biologisch gecertificeerd (SKAL).  

De standaarden die u als klant heeft zijn leidend. U als klant bepaalt in welke mate extra kwaliteitseisen nodig zijn. Het is voor ons vanzelfsprekend dat we met u in gesprek gaan en mee denken.

Indien u als klant dit wenst kunnen wij u voorzien in monstername. Dit kan voor, tijdens en na productie worden gedaan. Door onze nauwe samenwerking met onafhankelijke externe laboratoria kunnen uw producten snel getest worden op diverse chemische en microbiologische analyses. 

Omgevingsmonitoring is een essentieel onderdeel van ons kwaliteitssysteem. Met het nemen van monsters worden onze omgevingen secuur gecontroleerd. Deze omgevingsmonitoring is voor u inzichtelijk.
Naast productie zijn ook onze logistieke activiteiten als opslag en transport voorzien van de nodige kwaliteitseisen op het gebied van voedsel- en voederveiligheid. Zo beschikken wij onder andere over de volgende faciliteiten:

  • Pest control: Professionele plaagdierbeheersing
  • Elektronische beveiliging: Uitgebreid cameratoezicht en toegangscontrole
  • Conditionering: Temperatuur- en luchtvochtigheidsregeling in onze opslagruimte
  • Track en Trace: doormiddel van geavanceerde IT-oplossingen voorzien wij in volledige traceerbaarheid van uw producten.

Met onze jarenlange ervaring, een sterk kwaliteitsteam en een voedselveiligheidscultuur welke sterk is verweven in de organisatie, kunnen wij u voorzien van alle informatie die u nodig heeft voor uw toekomstige samenwerking met Jonker & Schut.

Kwaliteitsbewaking

Om onze kwaliteit en de voedselveiligheid te waarborgen, beschikken wij over de nodige keurmerken en certificaten.