Warehousing

Bent u op zoek naar opslagruimte voor zuivelproducten of andere goederen? In onze warehouses hebben we de beschikking over circa 120.000 palletplaatsen. Veilig, hygiënisch en eventueel geconditioneerd slaan we uw goederen op. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen we de veiligheid van uw product garanderen en heeft u zelf de voorraadgegevens 24/7 bij de hand.

Goederen- en palletopslag

Circa 120.000 palletplaatsen

Centraal in het land bieden wij de mogelijkheid om circa 120.000 pallets op te slaan. Hiervan zijn 10.000 palletplaatsen geconditioneerd voor bijvoorbeeld biologische producten. Bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid kunnen wij de goederen in optimale omstandigheden voor u bewaren. Hoewel zuivelproducten van oudsher onze core business zijn, kunt u bij ons tegenwoordig terecht voor de opslag van alle mogelijke goederen.

Lees meer

Voedselveiligheid

Aan alle eisen voldaan

Aan voedselveiligheid worden strenge eisen gesteld. Daarom voldoen onze warehouses voor palletopslag aan alle specifieke eisen op het gebied van voedselveiligheid. Wij beschikken over de volgende faciliteiten...

Lees meer

Geconditioneerde opslagruimte

Gekoelde opslagruimte nodig?

In onze geconditioneerde opslag met 10.000 palletplaatsen zorgen wij dat temperatuurgevoelige voedingsmiddelen in perfecte staat blijven. Door bewaking van temperatuur en luchtvochtigheid kunnen wij de goederen 24/7 in optimale omstandigheden voor u bewaren.

Lees meer

VAL Activiteiten

VAL Activiteiten

Om u optimaal te kunnen ontzorgen, bieden we aanvullend in ons warehouse de volgende diensten aan:

  • Orderpicking
  • Palletiseren
  • (om)Labelen
Lees meer

Kom werken bij Jonker & Schut

Jonker & Schut maakt een snelle groei door. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Denk jij dat jij degene bent die we zoeken? Check dan onze vacatures!

Bekijk onze vacatures