Douane

Expediteur voor volledige douane afhandeling

Al sinds de oprichting van Jonker & Schut in 1987 houden wij ons bezig met het afhandelen van douaneformaliteiten. Wij zijn op de hoogte van de volledige regelgeving, weten wat op dit gebied verandert en kunnen de garantie bieden dat alles goed geregeld is. 

Patricia de Jong
douane@jonker-schut.nl

Exportdocumenten

Laat douaneformaliteiten over aan ons

Als ondernemer bent u op de eerste plaats druk met de verkoop van producten. Dat hierbij ook douaneformaliteiten komen kijken is wellicht een klus die u liever aan een ander over laat. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Als douane-expediteur nemen wij u het werk uit handen en verzorgen de complete douaneafhandeling. Wij zijn volledig op de hoogte van de regelgeving en verzorgen de im- en exportdocumenten zodat uw goederen correct in-, uit- of doorgevoerd worden. Met een douane-expediteur in eigen huis bieden wij een totaalpakket.

Lees meer

Entrepot opslagruimte

Altijd beschikking over de juiste vergunningen

Voert u goederen in vanuit landen buiten de Europese Unie? Dan kan het passend zijn om deze op te slaan in ons douane-entrepot. Doordat wij over de juiste vergunning beschikken, kunnen wij deze goederen in ons warehouse in transit opslaan. U betaalt dan pas invoerrechten en BTW bij invoer. Wanneer goederen gebruikt worden voor weder-export vanuit het entrepot, dan hoeven hierover geen invoerrechten en BTW te worden betaald. Zo wordt voorkomen dat u te veel BTW en invoerrechten afdraagt.

Lees meer

Kom werken bij Jonker & Schut

Jonker & Schut maakt een snelle groei door. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Denk jij dat jij degene bent die we zoeken? Check dan onze vacatures!

Bekijk onze vacatures