Diensten

Productie

Productie & verwerking
Verwerking van poedervormige zuivelproducten. Dat is onze specialiteit en hierin loopt Jonker & Schut voorop. In onze uitgebreide productiefaciliteit met nieuwe, hitech productielijnen worden poedervormige zuivelproducten verbulkt, gemengd, verpakt of omgepakt. Exact in de gewenste hoeveelheden of combinaties van ingrediënten. Wij kunnen alle verpakkingen verwerken en werken flexibel en snel. Dat we hierbij voldoen aan de strengste eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid, spreekt voor zich.
Lees meer

Transport

Transport in binnen- en buitenland
Bij Jonker & Schut kunt u terecht voor de opslag en verwerking van elk product, maar ook het transport nemen we graag voor onze rekening. Hiervoor beschikken we over een uitgebreid wagenpark dat is ingericht op het vervoer van stukgoed, containervervoer en bulktransport. Onze chauffeurs vinden bovendien de weg in heel Europa, dus voor totale logistieke ontzorging bent u bij ons aan het juiste adres.
Lees meer

Warehousing

Zelf de voorraadgegevens 24/7 bij de hand
Bent u op zoek naar opslagruimte voor zuivelproducten of andere goederen? In onze warehouses langs de A1 hebben we de beschikking over 120.000 palletplaatsen. Veilig, hygiënisch en/of geconditioneerd bevinden ze zich in onze hightech magazijnen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken kunnen we de veiligheid van uw product garanderen en heeft u zelf de voorraadgegevens 24/7 bij de hand.
Lees meer

Douane

Expediteur voor volledige douane afhandeling
Al sinds de oprichting van Jonker & Schut in 1987 houden wij ons bezig met het afhandelen van douaneformaliteiten. Wij zijn op de hoogte van de volledige regelgeving, weten wat op dit gebied verandert en kunnen de garantie bieden dat alles goed geregeld is.
Lees meer

Bekijk onze diensten

Kom werken bij Jonker & Schut

Jonker & Schut maakt een snelle groei door. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Denk jij dat jij degene bent die we zoeken? Check dan onze vacatures!

Bekijk onze vacatures