Transport

Transport in binnen- en buitenland

Bij Jonker & Schut kunt u terecht voor de opslag en verwerking van elk product, maar ook het transport nemen we graag voor onze rekening. Hiervoor beschikken we over een uitgebreid wagenpark dat is ingericht op het vervoer van stukgoed, containervervoer en bulktransport. Onze chauffeurs vinden de weg in heel Europa, voor totale ontzorging bent u bij ons aan het juiste adres. Door middel van track&trace kunnen we u op ieder moment informeren over de locatie van uw goederen. 

Marty van Lagen
transport@jonker-schut.nl

Vervoer stukgoed

Een compleet wagenpark

U bent onze vrachtwagens onderweg vast wel eens tegengekomen. In glanzend blauw-wit-rood verzorgen wij voor veel klanten het transport in binnen- en buitenland. Hiervoor hebben we een compleet wagenpark met voor elk product de juiste uitrusting. Indien gewenst leveren we uw product middels een meeneem heftruck of laadklep. Snel, veilig en op tijd dankzij een betrouwbaar logistiek proces.

Lees meer

Bulktransport

Transport door heel Europa

Poedervormige zuivelproducten, dat is onze specialiteit. Niet alleen als het gaat om opslag en productie, maar ook transport. Voor zowel food- als feedproducten kunnen wij het transport verzorgen door geheel Europa. Hygiëne is hierbij extra belangrijk. Wij werken volgens de strengste kwaliteitseisen en met ons Transport Management Systeem verliezen wij uw lading tijdens de reis geen moment uit het oog.

Lees meer

Containertransport

Van haven naar eindbestemming

Ook op het gebied van containertransport zijn wij in staat u te ontzorgen. Als douane-expediteur verzorgen we bovendien graag de im- en exportdocumenten zodat uw goederen/producten correct in-, uit- of doorgevoerd worden. 

Lees meer

Kom werken bij Jonker & Schut

Jonker & Schut maakt een snelle groei door. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Denk jij dat jij degene bent die we zoeken? Check dan onze vacatures!

Bekijk onze vacatures