Goederen- en palletopslag

Circa 120.000 palletplaatsen

Centraal in het land bieden wij de mogelijkheid om circa 120.000 pallets op te slaan. Hiervan zijn 10.000 palletplaatsen geconditioneerd voor bijvoorbeeld biologische producten. Bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid kunnen wij de goederen in optimale omstandigheden voor u bewaren. Hoewel zuivelproducten van oudsher onze core business zijn, kunt u bij ons tegenwoordig terecht voor de opslag van alle mogelijke goederen.

In onze warehouses werken we met de nieuwste technieken. Zo ‘rollen’ onze shuttle stellingen de pallets automatisch naar de juiste plek. Alle opgeslagen producten registreren we in ons Warehouse Management Systeem. Daarin voeren we de voorraadadministratie zowel op klant- als partijniveau in. Door middel van barcodescanning zijn de goederen altijd traceerbaar. Via het klantenportaal kunt u de actuele en historische voorraadgegevens online raadplegen.

Gekoppeld aan het Warehouse Management Systeem werken onze medewerkers met een eigen app. Bij aankomst en vertrek van elk product maken zij foto’s en leggen de staat ervan vast. Zo kan de klant via het klantenportaal zien dat de vracht in goede orde het magazijn heeft bereikt en verlaten.

Een volgende stap op het gebied van automatisering is Electronic Data Interchange (EDI). Door de elektronische uitwisseling van onder meer orders kunnen deze 1 op 1 naar de warehouses worden gestuurd en wordt automatisch een pickorder aangemaakt. 

Meer warehousing diensten van Jonker & Schut

Kom werken bij Jonker & Schut

Jonker & Schut maakt een snelle groei door. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Denk jij dat jij degene bent die we zoeken? Check dan onze vacatures!

Bekijk onze vacatures